Jogi nyilatkozat

A filmsztar.com egy szabad “filmekért rajongó” közösség összefogásáért jött létre.

Jelen felhasználási feltételek jelentik az Üzemeltető és Ön mint felhasználó között létrejött szerződést, mely tartalma és elfogadása jelenti az ingyenes / regisztrációhoz kötött szolgáltatások  igénybevételének feltételeit. A szerződés tartalmazza a weboldal használatával, igénybevételével kapcsolatos szabályokat is, melyeket kérünk figyelmesen olvasson el! A szolgáltatást csak akkor veheti igénybe a felhasználó, ha elolvassa a szerződés minden pontját, és el is fogadja azokat.

Felelősség kizárása

A filmsztar.com nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon szolgáltatott információkkal, tartalmakkal, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, különösen a harmadik féltől beszerzett információkra, tartalmakra, termékekre és szolgáltatásokra nézve. A honlap használatával

Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi. A filmsztar.com nem vállal semmilyen felelősséget az Ön számítógépén vagy egyéb vonatkozásban keletkezett/elszenvedett károkért a honlap használatával kapcsolatban.

A weboldal nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz

Filmekkel kapcsolatos jogi nyilatkozat

Szervereinken nem tárolunk semmilyen jogsértő anyagot, mi kereső szolgáltatást nyújtunk a nagyobb keresők segítségével a keresett oldalak film adatbázisok jogi tisztaságát nemtisztünk vizsgálni.

A oldalon keresztül elérhető, más szolgáltatóknál tárolt filmek és audiovizuális tartalmak jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli! Mi semmilyen formában nem veszünk részt illegális megosztásban, illetve nem is vizsgáljuk  harmadik oldalon szereplő tartalmak jogi forrását.